Yasmin

Yasmin er en af de populæreste p-piller på markedet.

med-yasmin-l-lYasmin er en af de populæreste p-piller på markedet. Det er en af de mest effektive former for prævention til kvinder, der ønsker en bekvem beskyttelse mod graviditet.

Yasmin p-piller har vist sig at være næsten 100 % effektive i kliniske forsøg, hvor mindre end 1 ud af 100 kvinder blev gravide. Disse p-piller adskiller sig fra andre, fordi de ikke medfører vægtøgning, som kan være en bivirkning af andre p-piller.

Yasmin er en kombinationspille, fordi den indeholder både kunstigt østrogen og gestagen. Dette betyder, at Yasmin beskytter mod graviditet på tre måder, i forhold til mini piller, der indeholder progesteron som hovedingrediens. De to vigtigste ingredienser i disse p-piller er ethinylestradiol (30 mikrogram) og drospirenon (3 mg).

Du kan trygt købe Yasmin p-piller online. Vi tilbyder en gratis online konsultation med en af vores egne praktiserende læger, for at sikre Yasmin passer til dig. Igennem vores læge kan du få udskrevet en recept, som bliver sendt til vores apotek. Apoteket vil derefter pakke din ordre og afsende den med gratis levering til efterfølgende hverdag.

 

Du kan købe Yasmin i danske apotekereller du kan tjekke Yasmin priser i følgendeonline klinikker: