wartec
Warticon eller Wartec er en anden behandling for kønsvorter. Disse vil forsvinde inden par dage efter begyndelsen af behandlingen. Ligesom Aldara creme, det aktive stof i Warticon, kaldet podophyllotoxin vil angribe kerne vorte cellen, og stopper dem i at formere.


Hvad er Warticon?

Det aktive stof i Warticon er podophyllotoxin, som er en planteekstrakt. Det er den anbefalede behandling i tilfælde af små kønsvorter. På grund af sin antivirale egenskaber, podophyllotoxin angreb direkte den virus, der forårsager kønsvorter, som id HPV (human papillomavirus).
Warticon er tilgængelig i en creme opløsningsform.

Hvad er fordelene ved Warticon?

Med en ekstern brug, har denne creme vist sig at være yderst effektiv behandling små kønsvorter, på grund af dets målrettede foranstaltninger. Kønsvorter vil forsvinde inden for uger efter begyndelsen af behandlingen. Du bliver nødt til at fuldføre vores korte online konsultation, som vil blive gennemgået af en af vores læger. Hvis Warticon bliver godkendt som din medicin, vil du modtage Warticon creme via gratis næste dag levering.

Hvordan virker Warticon (Wartec)?

Hver enkelt vorte celle vil blive gennemtrængt af det aktive stof i Warticon, stoppe dem i at formere. Med Warticon fløde, vil kønsvorter dø ud naturligt, og sund normal hud vil snart være på plads.

Hvem kan bruge Warticon?

Hvis du var diagnosticeret med kønsvorter kan du bruge Warticon creme som din behandling. Denne creme er også kun til udvortes brug. Hvis du også er til stede kønsvorter i din genitale eller urinvejene, denne behandling er ikke egnet til dig. I denne særlige situation, bliver du nødt til at søge yderligere lægehjælp. I tilfælde af store kønsvorter, kan du overveje Aldara creme som behandling.

Hvem kan ikke bruge Warticon?

Hvis du er gravid eller ammer, skal du ikke overveje Warticon som din behandling. Du kan bede din læge om en alternativ behandling. Du brude ikke købe Warticon hvis du er allergisk over for det aktive stof, podophyllotoxin.

Hvordan bruger man Warticon?

Du skal vaske dine hænder før og efter anvendelsen af Warticon. Du bliver nødt til at sørge, det område af kroppen, som du vil anvende cremen er ren og tør. Warticon bør anvendes direkte på kønsvorter. Massage området, for cremen til at være mere effektive. Warticon skal anvendes til tre på hinanden følgende dage, to gange om dagen. Undgå enhver kontakt med sund hud og sørg for du vil ikke røre dine øjne. Dække hele inficerede område.

Den aktive bestanddel
Podophyllotoxin (PPT), også kendt som podofilox, er den aktive ingrediens i Warticon creme. Du kan få denne ikke-alkaloid toxinlignan ved at udvinde det fra rødderne og jordstængler af Podophyllum arter. Det markedsføres under mange navne, Condyloc, som en gel eller Wartec, som en creme opløsning. Det er kun til udvortes brug.


Hvad er bivirkningerne af Warticon?

Nogle bivirkninger blev rapporteret, meget mild og for kort tid, såsom inflammation og irritation i anvendelsesområdet og ømhed. Hvis disse symptomer varer ved kontakte din læge med det samme, for at undgå am allergisk situation.

Tjek prisen på Wartec i online-apoteker:

 

 

euroclinixdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk