Ureaplasma urealyticum

Ureaplasma urealyticum er en af de mest almindelige bakterielle sexsygdomme, som påvirker næsten 70% af både kvinder og mænd.

I det moderne samfund infektioner og seksuelt overførte sygdomme er stigende, men tidlig diagnose kan føre til vellykket behandling af det store flertal af dem. Men nogle patogener undslippe opdagelse på grund af LASK af symptomer og tegn på infektion. Ureaplasma urealyticum, en bakterie fra klassen Mycoplasmaer, forårsager en af disse tavse urinvejsinfektioner. Et træk ved Ureaplasma urealyticum er manglen på væggen cellen, hvilket gør det resistent over for nogle lægemidler, såsom lægemidler fra penicillin klasse. Også nogle stammer af Ureaplasma urealyticum har erhvervet antibiotisk resistens, hvilket gør det vanskeligere at behandle denne infektion. Den anbefalede behandling er med to lægemidler, som er tilgængelige på vores online-apotek butik, Azithromycn og Doxycicline. De har vist sig at være effektiv udrydde Ureaplasma urealyticum.

Hvad er årsagen til Ureaplasma urealyticum?

Ureaplasma urealyticum er ekstremt smitsom. Dette patogen kan nemt tages fra forskellige miljøer. Du kan kontakte denne sygdom via aerosol eller hvis nogen inficerede nyser eller hoster i nærheden af dig. Det er en seksuelt overført infektion og desværre kan også tages af nyfødte fra dets smittet mor. Der er en øget forekomst af Ureaplasma urealyticum, hvis immunsystem er svækket.

Hvad er symptomerne på Ureaplasma urealyticum?

De værste symptomer på Ureaplasma urealyticum infektion og nyresten som infertilitet hos begge køn. Ureaplasma urealyticum har evnen til at metabolisere urea således fører til dannelsen af calculi i nyrer og blære. Infertilitet forekommer i forbindelse med underlivsbetændelse hos kvinder og hos mænd ved at inhibere sperm mobilitet. Hvis inficeret, kan du også beskylde vaginitis, urethritis manifesteret ved unormal udledning, kløe, irritation, brændende fornemmelse ved vandladning. Nogle lavere mavesmerter blev også registreret hos nogle patienter.

Hvad sker der, hvis Ureaplasma urealyticum ikke behandles?

En simpel løbet af antibiotikum er nok til at helbrede Ureaplasma urealyticum. Under denne sygdom i en længere periode, vil føre til infertilitet hos både kvinder og mænd. Der er også en risiko for meningitis, ikke-specifik urethritis, præmatur for dødfødsel, lungebetændelse og chorioamnionitis.

Medicin Ureaplasma er:

Doxycyclin

Azithromycin