Trinovum

Trinovum er en trefaset version af p-piller, hvilket betyder, at du tager forskellige doser af denne pille, afhængig af tidspunktet i din cyklus.

trinovum-l-lTrinovum er en trefaset version af p-piller, hvilket betyder, at du tager forskellige doser af denne pille, afhængig af tidspunktet i din cyklus. Hvis du bruger Trinovum korrekt, kan du forvente over 99 % sikkerhed for beskyttelse mod graviditet og kan derved fastholde et aktiv og sjovt sexliv uden bekymring om at blive gravid.

Trinovum piller indeholder en kunstig udgave af både østrogen (ethinylestradiol) og gestagen (norethisteron). Det betyder, at pillen på tre forskellige måder påvirker din krop til ikke at blive gravid.

Trefaset piller giver din krop svangerskabsforebyggende hormoner i en mere naturlig måde, i forhold til de p-piller, der altid indeholder den samme dosis. Det betyder at de bivirkninger som andre kan opleve, såsom humørsvingninger og hovedpine vil i løbet af dine syv dage, forekommer langt mindre sandsynligt.

Du kan købe Trinovum hurtigt og diskret online. Når du bestiller online, vil du komme igennem en kort, men fortrolig online konsultation, hvor en af vores praktiserende læger sikrer at Trinovum er sikkert for dig at bruge.

 

Du kan købe Trinovum i danske apotekereller du kan tjekke Trinovum priser i følgendeonline klinikker: