Tamiflu

Det er en neuraminidase-hæmmer og ganske nyttig til behandling af sæsonbetinget influenzainfektion samt fugleinfluenza virusinfektion. Det fås på recept fra en praktiserende læge.

tamiflu-l-lDet er en neuraminidase-hæmmer og ganske nyttig til behandling af sæsonbetinget influenzainfektion samt fugleinfluenza virusinfektion. Det fås på recept fra en praktiserende læge.

Tamiflu kan nedsætte varigheden af sæsonbestemt influenzainfektion. Men det skal tages inden for 48 timer efter udbrud af influenzalignende symptomer. Denne medicin hjælper med at forbedre tilstanden af patienter med fugleinfluenza infektion.

Hvordan virker Tamiflu?

Tamiflu arbejder på at forbedre kroppens immunsystem. Det fungerer lige godt som influenzabehandling og som influenza forebyggelse. Som en influenzabehandling, hjælper det ved at stoppe virus i at sprede sig yderligere i kroppen. Når det tages som influenzaforebyggelse, øger denne medicin kroppens immunitet, og patienten bliver ikke syg eller er syg i en kortere periode end normalt.

Tamiflu bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af denne influenzabehandling omfatter mild til moderat kvalme eller opkastning, mavesmerter, bronkitis, søvnløshed og vertigo.

Nogle mennesker kan også opleve en allergisk reaktion overfor nogle af indholdsstofferne i denne medicin.

 

Du kan købe Tamiflu i danske apotekereller du kan tjekke Tamiflu priser i følgendeonline klinikker: