Shytobuy anmeldelser

www.shytobuy.dk

Shytobuy

ShytoBuy.dk er en online webshop og informationsportal, som specialiserer sig i behandlingsmetoder for pinlige lidelser, følsomme emner som seksuel dysfunktion, og mere almindelige sundhedsrelaterende tilstande. Vi ved, at det kan være pinligt og ubehageligt at stå overfor en læge eller en apoteker og konversere om intime problemer, og vi tilbyder derfor alternative løsninger online, så du får den hjælp og vejledning, du har brug for.

 

Vores firma

Siden vi lancerede vores første hjemmeside i 2003, har vi hjulpet tusindvis af kunder med at forbedre deres generelle velvære og sundhed. Vi tilbyder en international service til en lang række europæiske lande, herunder blandt andet Danmark, Sverige, Storbritannen, Tyskland, Italien, Frankrig, Spanien og Portugal. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder den bedste service, herunder en intens efterforskning, for at finde de mest egnede produkter og løsninger. Såvel som at tilbyde vores kunder en fantastisk kundekontakt. Alle vores serviceydelser er diskrete, og vi garanterer vores kunder total fortrolighed ved hver eneste ordre og levering.

Vi sikrer os, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning og information, de har brug for, for at vælge den bedst mulige behandling for deres tilstand. Vi samarbejder tæt med vores leverandører, og videresælger kun de produkter, som har undergået intensive undersøgelser for at sikre vores kunder, at vores produkter er sikre og effektive. 50 % af de ordrer vi modtager, er fra kunder som genbestiller hos os, hvilket er et fantastisk vidnesbyrd om, hvor virksomme og effektive vores behandlinger er.

Vores produkter

Hver af vores produkter er blevet indkøbt med stor omhu fra hele verden. Det er meget vigtigt, at materialerne er sikre og egnet til det formål vi bestræber os efter at løse. Et stort udvalg af vores produkter er klassificeret som kosttilskud, som betyder at produktet er en naturlig og skønsom løsning. En løsning som indeholder naturens egne kraftfulde evner og ekstakter, som alle har været anvendt i mere end tusindevis af år. Et spørgsmål som vi ofte bliver stillet, er ‘virker det virkelig? ” og en af grundene til vores succes er, at vi undgår mirakuløse påstande. Ja de virker, men hvor lang tid de kan tage og de resultater, du forventer, vil altid variere fra person til person, ved anvendelse af naturlige tilskud. Mange af vores kunder kommer tilbage og laver en ny bestilling – hvilket må vidne til, at produkterne faktisk gør et godt stykke arbejde.

Vores service

Vores kundeserviceteam er til for at hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål, og med at hjælpe dig med at vælge den rette behandlingsmetode. De sørger for, at du modtager din ordre så hurtigt som muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os med et hvilket som helst spørgsmål, hvad enten det er over telefonen, gennem vores online chat eller per email.

Vi tilbyder vores kunder dag til dag levering med privat kurerservice UPS. Dette er ensbetydende med at du kan bestille et produkt i dag, og nyde fordelene deraf i morgen. Når du bestiller hos os, sender vi kun i diskret indpakning, og vi fremstår under vores firmanavn Comfort Click Ltd på dit kontoudtog, så dit privatliv forbliver privat.

Diskretion og Sikkerhed

Fra dag ét til nu, har vores nummer 1 prioritet været at sikre, at 1) du er i stand til at bestille din ordre med den højeste beskyttelse af din identitiet og kortinformation 2) at din ordre ankommer til dig, uden nogen anden end du ved hvad pakken indeholder eller hvem afsender er.

Vi er stolte over at kunne levere en pålidelig, sikker og fortrolig service. Vi anvender en høj sikkerheds krypteringsteknologi og vi gemmer aldrig dine kortinformationer. Vi følger en streng overholdelse af lov om personlig databeskyttelse, og vil aldrig videregive dine informationer til en tredjepart. Diskret, privat og personlig service er vores kernekompetence og basisprincippet, som vi handler efter.

Shytobuy