Qlaira

Qlaira er en kombineret svangerskabsforebyggende pille. Den kombinerede pille, Qlaira indeholder både syntetisk østrogen og syntetisk progestin for at forhindre graviditet.

qlaira-l-lQlaira er en kombineret svangerskabsforebyggende pille. Den kombinerede pille, Qlaira indeholder både syntetisk østrogen og syntetisk progestin for at forhindre graviditet.

Qlaira er den første kombinerede orale svangerskabsforebyggende pille, som anvender det syntetiske østrogen, estradiolvalerat som det aktive stof. Den anden bestanddel er dienogest, et syntetisk progestin.

Qlaira er klinisk bevist til at give dig næsten 100 procent beskyttelse mod graviditet, hvis du tager Qlaira korrekt. Statistisk set, betyder det at under én ud af 100 kvinder, der anvender p-piller bliver gravid. Dette gør Qlaira til en af de mest succesfulde præventionsmuligheder, der er til rådighed i Danmark, såvel som en af de mest bekvemme p-piller for dig.

Du kan købe Qlaira online på en sikker, nem og professionel måde. Vi beder dig udfylde en hurtig, men gratis onlinekonsultation, hvorefter en af vores eksterne praktiserende læger vil godkende om Qlaira er det rette valg for dig. Herefter vil den praktiserende læge skrive en recept i dit navn og ordinerede Qlaira fra vores apotek.

 

Du kan købe Qlaira i danske apotekereller du kan tjekke Qlaira priser i følgendeonline klinikker: