Propecia

Propecia mod hårtab

propecia-l-lI hovedbunden bliver testosteron omdannet ved hjælp af et enzym til stoffet dihydrotestosteron (DHT), som hæmmer hårvæksten. Hvis der findes høje DHT niveauer i hovedbunden, skrumper hårsækkene, som resulterer i, at hårene bliver tyndere. Det skal dog understreges, at mænd med høje niveauer af DHT ikke nødvendigvis har et højt niveau af testosteron i blodet. Hårtabsprocessen er ikke hurtig men sker gradvist, fordi alle hårsækkene ikke bliver påvirket på samme tid.

Vil Propecia virke for mig?
Propecia har vist sig at virke hos 99 % af mænd, der lider af mandligt hårtab. Ud af disse oplever omkring 2 ud af 3 ny hårvækst, og de fleste af de resterende patienter har held med at forebygge yderligere tab af hår. Propecia er designet specifikt til at virke på Vertex og midten af hovedbunden. Der er i øjeblikket intet, der tyder på, at denne behandling vil arbejde med at forebygge eller genoprette hår på begge sider af hovedet.

Hvordan virker Propecia?
Køb Propecia online for behandling mod mandlig skaldethed og hårtab
Propecia virker ved at hæmme det enzym, som omdanner det mandlige kønshormon testosteron til dihydrotestosteron (DHT). DHT skader hårsækkene og fører til mandligt hårtab hos mænd, der er genetisk følsomme over for det. Ved at hæmme dannelsen af DHT kan der ske en virkning efter 3-6 måneders behandling. Ved ophør af Propecia behandlingen kan tab af den nye hårvækst forventes, så fortsat brug af Propecia anbefales for at få det maksimale udbytte.

Propecia indtages oralt for at øge hårvækst og forhindre yderligere hårtab hos mænd med mandlig skaldethed.

Hvad er de mulige bivirkninger af Propecia?
Som alle andre receptpligtige produkter kan Propecia forårsage bivirkninger. I amerikanske kliniske studier var bivirkninger af Propecia usædvanlige og påvirkede ikke de fleste mænd. Et lille antal af mænd oplevede visse seksuelle bivirkninger. Disse mænd rapporterede en eller flere af følgende: mindre lyst til sex, problemer med at opnå en erektion og et fald i mængden af sæd. Hver af disse bivirkninger optrådte hos mindre end 2 % af mændene. Bivirkningerne gik væk hos mænd, der holdt op med at tage Propecia. De er også forsvundet hos de fleste mænd, der fortsat tager Propecia.

I almindelig brug er der blevet rapporteret allergiske reaktioner inklusiv udslæt, kløe, udslæt og hævelse af læber og ansigt, problemer med ejakulation, bryst-ømhed og testikelsmerte.

Propecia bivirkninger
Nedenfor er en liste over bivirkninger, der kan opstå:

  • Impotens
  • Ømhed/hævede bryster
  • Smerter i testiklerne
  • Reduceret mængde af ejakulation
  • Ejakulation lidelser
  • Nedsat lyst til sex
  • Overfølsomhedsreaktioner såsom udslæt, kløe eller hævelse af læber og ansigt

Propecia indtages oralt for at øge hårvæksten og forhindre yderligere hårtab

Hvem bør ikke købe Propecia?
Kvinder skal ikke købe Propecia på grund af risikoen ved graviditet. Kvinder, der er gravide eller i den fødedygtige alder, må ikke håndtere knuste eller knækkede tabletter, da medicinen kan optages gennem huden og kan forårsage abnormiteter i fostret.

 

Du kan købe Propecia i danske apotekereller du kan tjekke Propecia priser i følgendeonline klinikker: