Priligy

Priligy er dapoxetine

priligy
Priligy er den eneste receptpligtig medicin til hjælp af mænd der lider af for tidlig sædafgang. Med administrationen af dette lægemiddel, vil varigheden af samleje stige over 300%. Det blev især oprettet til behandling af for tidlig sædafgang.
 Dens virkninger ses mindre end en time efter administration, og det kan vare op til fire timer. Priligy kan findes i doser på 30 mg og 60 mg, har en stor historie om bivirkninger, og bedst af alt, det øger den gennemsnitlige tid for samleje på 200% til 300%. En anden fordel er den kendsgerning at den menneskelige krop tolererer dette stof udemærket.


Hvad er Priligy?

Tilhørende en klasse af lægemidler kaldet selektive serotonin genoptagelses-hæmmere, blev Priligy oprindeligt designet til at helbrede depression. Men, når den store opdagelse af serotonins indflydelse på udløsnings tidspunktet blev foretaget, blev det om mærket som et lægemiddel til tidlig sædafgang.

Hvad er fordelene ved Priligy?

Ikke kun, at Priligy dapoxetine er den eneste tilgængelige ordineret behandling for tidlig sædafgang, men kliniske undersøgelser har også vist stor styrke af dette stof. Ved at forsinke klimaks, et problem for næsten en tredjedel af mændene på verdensplan, har dette stof har helt sikkert bragt tilbage følelsen af normalitet for mange par. Ved at tage en enkelt tablet, vil dit sexliv se væsentlig forbedring.
 Først bliver du nødt til at udfylde vores online konsultation; snart efter, vil din konsultation blive gennemgået af en af vores læger, bare for at sikre dette stof er velegnet til dig.


Hvordan virker Priligy?

Som enhver anden refleks, er ejakulation tæt relateret til nervesystemet og hjernen. For at få en erektion, er budskabet fortsætte som nervecellerne med en frigivelse af serotonin. Præmatur ejakulation vises, når genabsorption processen af serotonin sker for hurtigt, hvilket fører til for tidlig sædafgang eller depression. Priligy har evnen til at bremse genabsorption processen, om en bedre kommunikation mellem celler. Som et resultat, vil du få mere kontrol over din erektion, at kunne vedligeholde det længere. 
Den aktive bestanddel
 Dapoxetine er det aktive stof i Priligy. Det hører til SSRI familie, vellykket behandling for tidlig sædafgang. På grund af de højere serotonin niveauer, hjernen og derfor du vil have mere kontrol over sædafgang. Andre SSRI’er ordineret til depression eller angst har en længerevarende effekt gennem legemet. Vedrørende Priligy, virkningerne af dapoxetin vare i kroppen i et tidsrum mellem 4 op til 24 timer. Betydning dens virkning er midlertidig.

Hvem kan tage Priligy?

Priligy er ordineret, når du er en mand over 18 år gammel og du er lider af for tidlig sædafgang. Hvis du har tendens til at ejakulere inden for de første to minutter af samleje eller endda før begyndelsen af penetration, så er dette det rigtige lægemiddel til dig. Også, hvis du er følelsen din ejakulation tid er gradvist faldet, bør du tage Priligy i betragtning.

Hvem kan ikke tage Priligy?

Mænd over 65 år eller kendte med en hjertesygdom er ikke den ideelle emne for denne medicin. Også, er det ikke tilladt at tage Priligy, hvis du i øjeblikket er under nogen af disse medikamenter: depression eller migræne behandlinger, Tramadol, Trptophan, St Johns Wort, Lithium, Linezoid og Thioridazine. Ligesom i alle andre tilfælde, når man overvejer et lægemiddel for første gang, er det vigtigt at liste alle dine medicin eller dine sundhedsmæssige betingelser, under online konsultation.

Hvordan tager jeg Priligy?

Hvis dette er din første gang med Priligy, er det tilrådeligt at starte med den lavere dosis på 30 mg. Hvis du er ikke at få det ønskede resultat, bør du overveje den anden tilgængelige dosis 60mg. Og dette, hvis der ikke er nogen bivirkninger. Uanset dosis, skal Priligy administreres mindst én time i forvejen, før samleje.
Er der nogen bivirkninger?
Kun få forsøgspersoner oplevede svimmelhed, kvalme, diarré, hovedpine, mavesmerter, sygdom eller oppustethed, på en skala fra milde til moderate. Ikke desto mindre, er det ikke alle, tager Priligy berørt af disse bivirkninger. Det varierer fra sag til sag. Husk på dapoxetine har en kort halveringstid, hvilket betyder, at intensiteten af bivirkninger vil falde i en meget hurtig måde, så du på samme tid til at behandle din tidlig sædafgang.

Du kan købe Priligy i danske apoteker eller du kan tjekke Priligy priser i følgende online klinikker:

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk