Præmatur sædafgang

Tidlig sædafgang – årsager og behandling

For tidlig sædafgang er grundlæggende uønsket og ukontrolleret ejakulation enten før eller kort efter indtrængning, som et resultat af minimal seksuel stimulation. For tidlig sædafgang repræsenterer en af ​​de mest almindelige mandlige seksuelle dysfunktioner. 30% af mænd over hele verden er ramt af for tidlig sædafgang. Dette kan påvirke din seksuelle selvtillid, og det kan endda være årsag til gensidig seksuel frustration i par.

Heldigvis er der et stof kaldet Priligy til rådighed på markedet til at hjælpe dig med dette problem. Priligy er ikke en permanent kur mod for tidlig sædafgang, men det kan være en meget god kortsigtet løsning for dig.

Hvor tidlig sædafgang kan diagnosticeres?

Din læge kan diagnosticeres for tidlig sædafgang ved at tage hensyn din sygdomstilstand og din seksuelle historie. Også behov for en klinisk undersøgelse. Tidlig sædafgang kan have flere årsager, som kræver en række undersøgelser for at opdage, i så fald kan det være en mulig asymptomatisk sygdomstilstand.
Hvert tilfælde af for tidlig sædafgang er unik på grund af den forskellige varighed nødvendig af mænd, når de forsøger at opnå klimaks. Nogle mænd ejakulere efter flere gennembrydninger, 8 til 15, kan andre har brug for 30 minutter. Som en generel udtalelse, for tidlig sædafgang opstår, når klimaks er nået inden for to minutter af samleje. For dig med at finde ud af, om du er lider af for tidlig sædafgang, er du velkommen til at udfylde vores online konsultation.

Hvordan ved jeg, om jeg lider af for tidlig sædafgang?

Hvis du er i stand til at opretholde din erektion på regelmæssig basis mere end 120 sekunder vil du sandsynligvis blive diagnosticeret med for tidlig sædafgang. Meninger om, hvor lang tid bør være en seksuel handling er opdelt, men det er almindeligt accepteret, samleje skal vare mindst to minutter.

Hvad er årsagerne til tidlig sædafgang?

I de fleste tilfælde af for tidlig sædafgang, kan lægerne ikke finde en præcis årsag. Med tiden vil mændene få seksuelle oplevelse, og de vil lære at forsinke klimaks. Det er også kendt faktum for tidlig sædafgang det er mest tilbøjelige til at forekomme med en ny partner. Eller, hvis for meget tid gået siden sidste samleje. Psykologiske faktorer såsom angst, skyld eller depression kan også forårsage for tidlig sædafgang. Alkohol er kendt som forsinker klimaks, så i nogle tilfælde kan den pludselige stop af kronisk alkoholforbrug før samleje spiller en væsentlig rolle i at forårsage for tidlig sædafgang. Bag for tidlig sædafgang kan være en medicinsk asymptomatisk tilstand samt, hormonelle problemer, skader eller bivirkninger af visse lægemidler. 
Priligy er den eneste behandling til rådighed derude, for mænd med for tidlig sædafgang problemer.
Recept
Når administreret, vil Priligy dapoxetine øge længden af ​​den samleje, og hjælpe til at øge dit selvværd og opnå et bedre sexliv for dig og din partner.
Øvelser
I mange tilfælde, for tidlig sædafgang løser på egen hånd uden at behøve yderligere medicinsk behandling. Ved at øve afspændingsteknikker eller ved hjælp af forskellige metoder til sjov, kan forsinke klimaks. Disse teknikker involverer at identificere og kontrollere de fornemmelser, der fører til for tidlig sædafgang. En anden mulighed er at bruge et kondom for at reducere følsomheden af ​​penis eller forsøger andre seksuelle positioner.
Terapi
Hvis du har mistanke om din tidlig sædafgang er genereret af psykologiske faktorer, overvej psykologisk rådgivning som en stor hjælp til at reducere angst. For tidlig sædafgang behandling virker bedre sammen med terapi, hvis årsagerne er psykologisk.
Kirurgi
Det bedste ville være at overveje kirurgi som en sidste hensigt, da det er meget invasiv og indebærer alvorlig risiko.