Mycoplasma genitalium

Mycoplasma genitalium er en bakteriel, seksuelt overført infektion, som kan være svært at diagnosticere.

antykoncepcja-poMycoplasma genitalium er en seksuelt overført sygdom, oftest asymptomatisk, som har nogle ligheder med andre seksuelt overførte infektioner, såsom klamydia og gonorré. Fordi mycoplasma genitalium forekommer ofte i forbindelse med andre infektioner, både kvinder og mænd, læger anser det ganske vanskeligt at diagnosticere. Hvis venstre ubehandlet, kan infertilitet og urethritis vises. Eller det kan føre til cervicitis hos kvinder. Kvinder diagnosticeret med bakteriel vaginitis, sandsynligvis også har mycoplasma genitalium. Det kan være let behandles med azithromycin. Du kan bestille dette antibiotikum på vores online apotek butik, efter omhyggeligt afsluttet vores online konsultation.

Hvad er årsagen til Mycoplasma genitalium?


Denne infektion kan modtages, hvis en person er seksuelt aktive. En højere risiko er til stede i tilfælde af at have flere sex partnere. Mycoplasma genitalium kan overføres via vaginal, oral og anal sex. En infektion kan forblive ukendt i flere måneder, da ingen symptomer er til stede.

Hvad er symptomerne på mycoplasma genitalium?

Mycoplasma genitalium er asymptomatisk, hvilket betyder de fleste af de mennesker vil ikke være i stand til at se nogen symptom. Men mænd har normalt urethral læk ledsaget af smerte eller en brændende fornemmelse ved vandladning. Det vigtigste symptom hos mænd er en betændelse i urinrøret. Mænd er diagnosticeret med mycoplasma genitalium, hvis de kom ud negativt i test for klamydia og gonorré. Som symptomer, kan kvinder også opleve smerte og en brændende fornemmelse ved vandladning. Smerter under samleje og udflåd er også til stede.

Hvad sker der, hvis den ikke behandles?

Hvis ikke held behandlet i tidlige stadier, kan denne infektion forårsage prostatas og epididymitis på mænd, graviditet uden for livmoderen hos kvinder. Hvis venstre ubehandlet i lang tid, vil bækkensmerter forekomme. Som et resultat, hvis denne infektion, kan både mænd og kvinder bliver ufrugtbar.

Hvilke behandlinger findes der?

Azithromycin vist sig at være den mest effektive medicin for mycoplasma genitalium. Azithromycin terapi er mest effektiv, når en 500 mg dosis administreres, to tabletter i samme blunde. Efter dette, er det nødvendigt en fem dages behandling med det samme antibiotikum, for at udrydde sygdommen.

Medicin mycoplasma er:

Azithromycin