Microgyn (Microgynon)

Microgyn (Microgynon) er et af de mest udbredte præparater til at forebygge svangerskab.

microgynon-med-l-lMicrogyn (Microgynon) er næsten 100 procent effektiv til forebyggelse af graviditet, hvilket gør det til en enkel, men stadig pålidelig beskyttelse blandt tusinder af kvinder.

Microgynon p-piller er en lav doseret daglig præventionsmiddel. Det giver dig øjeblikkelig beskyttelse, hvis du starter din behandling på den første dag i din cyklus. Microgynon har flere fordele end bare at give dig en forebyggende beskyttelse mod graviditet, Microgynon har også vist sig at være en succes til at reducere og behandle de ubehagelige symptomer forbundet med endomitros.

Microgynon er et kombineret pille, hvilket betyder, at det indeholder to hormoner, i stedet for en. De to aktive ingredienser i Microgynon er ethinylestradiol (30 mikrogram) og levonorgestrel (150 mikrogram), som er syntetiske varianter af østrogen og progestogen, som virker på samme måde som naturlige hormoner. Afhængigt af Microgynon p-piller indeholder to hormoner, der er tre måder at forhindre graviditet.

Hvis du gerne vil begynde at bruge Microgynon til at sikre at du ikke bliver gravid, så kan du bestille Microgynon diskret og bekvemt online. Når du bestiller skal du blot igennem en hurtig online konsultation, hvor en af vores eksterne praktiserende læger efterfølgende vurderer om du kan få Microgynon til svangerskabsforebyggelse. Herefter vil den praktiserende læge udskrive en recept i dit navn og ordinere Microgynon fra vores apotek.

 

Du kan købe Microgyn (Microgynon) i danske apotekereller du kan tjekke Microgyn (Microgynon) priser i følgendeonline klinikker: