Metronidazol (Flagyl)

Metronidazol (Flagyl) 400mg tabletter er et bredt spektrum antibiotikum, som kan bruges til at behandle og helbrede en række bakterielle infektioner.

metronidazoleMed en øget spektrum af handling, kan Metronidazole 400 mg tabletter (Flagyl) ordineres mod flere bakterielle infektioner i urinvejene hos både mænd og kvinder. Selv hvis symptomerne er hurtigt til at forbedre sig efter start af behandlingen, bør du tage Metronidazol præcis på den måde, din læge har ordineret det. Vær opmærksom på, at symptomer kan forsvinde, indtil udryddelse af infektionen er færdig.

Hvad er metronidazol?

Metronidazol er en meget pålideligt og effektivt lægemiddel til helbredelse af Trichomonas vaginalis og bakteriel vaginitis (Gardnerella). Det har evnen til hurtigt at reducere de ubehagelige symptomer på disse sygdomme. Metronidazol virker ved at indtaste den bakterielle celle og skabe skader på den bakterielle DNA. Infektionen vil blive stoppet i at sprede sig til andre sunde celler i kroppen. Korrekt forvaltning er en tablet af 400 mg metronidazol, taget tre gange om dagen, for en uge. Det er også en pålidelig forebyggelse behandling. Metronidazol kan ordineres til behandling af infektioner, såsom infektioner i tarmene, i munden eller infektioner i knogler og kønsorganer.

Hvad er fordelene ved Metronidazol?

Metronidazol er den rette behandling i helt en række seksuelt overførte sygdomme, såsom bakteriel vaginose og Trichomonas vaginalis. Virkningerne ses inden for en kort periode efter start af behandlingen. Også Metronidazol giver stor støtte til at forhindre sker af eventuelle langsigtede skader på din krop. Det er imidlertid hensigtsmæssigt, at Metronidazol behandling ikke at vare længere end 10 dage.

Hvordan virker Metronidazol tabletter?

Når inde i kroppen, Metronidazole går lige til bakterierne. Det kommer ind i cellen og derefter ødelægger bakterier DNA. Dette vil forhindre yderligere smitte skal spredes til andre sunde celler. Dette er, når dit immunforsvar skal spille sin rolle, kæmper for at udrydde sygdommen.

Hvem kan tage Metronidazol?

Da de sygdomme helbredes med metronidazol påvirker hovedsageligt kvinder, kvinder over 18 år og diagnosticeret med bakteriel vaginose eller Trichomonas vaginalis kan købe dette stof. Metronidazol er tilgængelig på vores online-apotek. Alt du skal gøre er at udfylde vores korte online konsultation, som vil blive gennemgået af en af vores læger for at se, om du er egnet til administration af medicinen. Henvis en af følgende situationer, hvis dette er din sag: epilepsi eller leversygdom, nervesygdomme, eller hvis din nuværende medicin er baseret på lithium, fluorouracil, disulfiram, cyclosporin eller cimetidin.
Metronidazol kan sænke effekten af din p-piller. Så er det tilrådeligt at tage nogle yderligere svangerskabsforebyggende forholdsregler.

Hvem kan ikke ordineres Metronidazol?

Lægen kan sænke din Metronidazol dosis i nogen af de følgende medicinske tilstande: leversygdom, blodsygdomme (såsom anæmi eller leukopeni), mave lidelser (såsom Crohns sygdom), epilepsi eller andre beslaglæggelse lidelser ledsaget af nervesygdomme. Husk også på, at du burde ikke tage dette lægemiddel, hvis din gravid eller hvis du er allergisk over for det aktive stof i lægemidlet. Henvis til din nuværende medicin for at undgå enhver unødig risiko.

Hvordan skal man tage Metronidazol 400mg tabletter?

Det er almindelig praksis at foreskrive en lav dosis af metronidazol. De fleste læger vil ordinere en 400 mg Metronidazole bord, taget tre gange om dagen, for en uge. Den medicinske tilgang vil altid afhænge af, hvor godt din krop tåle lægemidlet. Hold din læge informeret, så han kan finde den korrekte dosis for dig. Indtagelse af alkohol, mens du tager metronidazol kan føre til ubehagelige bivirkninger såsom hurtig eller uregelmæssig hjerterytme, følelse af feber, kvalme og opkastning. Derfor skal du ikke drikke alkohol under behandling med metronidazol og mindst 3 dage efter endt behandling.

Hvad er bivirkningerne af Metronidazol?

Mindre alvorlige bivirkninger omfatter: mavesmerter, svimmelhed, kvalme, hovedpine, tørhed fornemmelse i munden, en ubehagelig metalsmag, udflåd, hoste, løbende næse, nysen, appetitløshed, forstoppelse.
Da behandlingen med metronidazol er normalt for kort periode af gange, mest sandsynligt en bivirkning vil hurtigt forsvinde. Hvis det ikke gør eller du har tegn på en allergisk infektion kontakte din læge med det samme.

Søge akut lægehjælp hvis du, efter administration af metronidazol, har nogen af disse tegn på en allergisk reaktion: kløe og rødt hududslæt, åndedrætsbesvær og hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals (pharynx). Kontakt din læge straks, hvis du har nogen af følgende alvorlige bivirkninger: anfald, feber, kulderystelser, smerter i kroppen, ondt i halsen, influenza symptomer, hvide pletter på læberne eller mund, brændende fornemmelse ved vandladning, diarré.

Tjek prisen på Metronidazol i online-apoteker:

 

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk