Mercilon

Mercilon er effektive daglige p-piller, som er næsten 100 % effektivt til at forebygge svangerskab, hvis det tages korrekt.

mercilon-lg-lDet indeholder de samme ingredienser som Marvelon, men har en lavere dosis af kunstigt østrogen. Du kan vælge at tage Mercilon i stedet for Marvelon, hvis du er særligt følsom overfor østrogen.

Mercilon p-piller er også et godt alternativ til kvinder, der har taget på i vægt af andre p-piller. I kliniske forsøg har kvinder, der har taget Mercilon over en længere periode, vist sig at tabe sig.

De aktive ingredienser i Mercilon er ethinylestradiol 20 mikrogram og desogestrel 150 mikrogram. Disse ingredienser er kunstigt østrogen og gestagen, som kan forhindre graviditet på flere måder.

Mercilon er tilgængeligt online, hvor du sikkert og diskret kan købe disse p-piller. Vores gratis og fortrolige konsultation sikrer, at du får din behandling sikkert og lovligt med næste dags levering. Du vil igennem os udelukkende få originale produkter. Desuden ordineres alle behandlingen igennem en registreret læge, så du er sikker på at få den bedst mulige behandling.

 

Du kan købe Mercilon i danske apotekereller du kan tjekke Mercilon priser i følgendeonline klinikker: