Meds4all bedømmelse

www.meds4all.dk

Klik for at kontrollere Meds4all

Baggrund

Meds4all har været en af de ledende online klinikker siden 2006. I 2013 blev siden relanceret i Danmark, efter det stadig stigende pres fra danske patienter, at bruge onlinekonsulationer, når de har svært ved at få tid hos egen læge. Meds4all.dk forventer i løbet af 2013 at blive en betydelig onlineklinik i Danmark, og ser frem til at hjælpe de tusindvis af danskere, der alene i år ønsker at bestille medicin, diskret over nettet.

Vi hjælper patienter med at få adgang til kvalificerede og private registrerede læger og apoteker (Pearl Chemist limited). Behandling gives til impotens, overvægt, influenza, rygning, hårtab og kvindelig seksuel dysfunktion.

Patienter skal udfylde et medicinsk spørgeskema med deres medicinske detaljer, som bliver gennemset af vores læge for at se, om den enkelte patient er berettiget til den behandling. Hvis behandlingen passer vil lægen udskrive en recept, som via vores service bliver sent til vores netværk af uafhængige apoteker(Pearl Chemist limited). Hele processen giver patienten adgang til hurtig behandling på en sikker og diskret måde.

Meds4all er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til emærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Du kan kontakte os på 89 88 59 89 eller på [email protected] som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

Diskret online konsultation

Selvom vi er en online klinik, ved vi at en internetkonsultation aldrig kan erstatte en ansigt-til-ansigt konsultation hos din egen læge. Så vi opfordrer alle vore patienter til at få foretaget en fysisk konsultation hos egen læge. Af mange årsager er dette vigtigt. En læge kan ikke altid være i en position, hvor han kan bedømme alt via telefon og formularer. Derfor kan en fysisk konsultation bedre stille den rigtige diagnose. Hvis en patient ikke finder det muligt at bruge egen læge kan Meds4all tilbyde at henvise til en privat klinik for en konsultation.

Vore læger

Alle vore læger er kvalificerede og registrerede med den relevante medicinske baggrund. Disse læger arbejder uafhængigt af meds4all og forlanger, at alle patienter skal udfylde formularer, som handler om deres medicinske tilstand. Detaljerne i spørgeskemaet går langt udover hvad en læge ville spørge om ved en fysisk konsultation. Dette er for at sikre, at lægen har den fulde forståelse af din tilstand for at kunne give dig en sikker behandling, før han udsteder en recept

Hvis vor læge ønsker yderligere information, eller skemaet ikke er korrekt udfyldt, vil patienten blive ringet op eller få tilsendt en e-mail for at få svar. I mange tilfælde vil lægen ikke godkende behandlingen, hvis der er den mindste fare for patientens helbred. Patienter kan under hele behandlingen henvende sig til vores læge for at få hjælp eller råd.

Vore apoteker (Pearl Chemist limited)

Alle vore apoteker(Pearl Chemist limited) er kvalificerede og registrerede apoteker(Pearl Chemist limited), som ligger indenfor EU, for at sikre at de leverer den rigtige kvalitet frem for den billigste pris. Alle de mediciner, vi leverer, er originale og ægte. I det tilfælde du er i tvivl, kan du tjekke det batch nr., der står på pakken og tjekke det med den relevante fabrikant.

Vi mener selv, at vores service er hurtig, effektiv og uden skjulte omkostninger. Der opkræves ikke ekstra for konsultation eller levering. Priserne du ser på hjemmesiden, er de priser der betales. Priserne bliver tjekket regelmæssigt for at sikre, at vi til enhver tid leverer den ægte medicin til den billigste pris på internettet. Yderligere bliver al information, leveret af vore brugere, holdt under den strengeste fortrolighedspolitik og vil under ingen omstændigheder blive afsløret for tredjepart.

Henvend dig venligst til os hvis du har brug for yderligere informationer omkring vores service, og vi står klar til at hjælpe dig.

Klik for at kontrollere Meds4all