Marvelon

Marvelon er et præventionsmiddel, der kendes som en p-pille.

marvelon-l-lMarvelon er en bekvem, sikker og næsten 100 % effektiv måde at beskytte dig mod graviditet. Marvelon p-piller kan også hjælpe dig med at reducere mavekramper og gøre din menstruationscyklus mere forudsigelig.

Marvelon er et kombineret præventionsmiddel, der indeholder to hovedingredienser, der arbejder sammen for at forhindre graviditet. Ingredienserne er ethinylestradiol 30 mikrogram, der er en syntetisk version af østrogen og desogestrel 150 mikrogram, som er en syntetisk version af gestagen.

Disse kunstige hormoner påvirker din menstruationscyklus ligesom de naturlige hormoner i kroppen. Fordi Marvelon p-piller indeholder to typer hormoner, forhindrer de graviditet på tre måder.

Hvis du ønsker at købe Marvelon p-piller online du skal blot udfylde en online konsultationsformular, når du placerer din ordre. Når din konsultation er færdig, vil vores registrerede læge gennemgå den og udskrive en recept, hvis dette præventionsmiddel er det rigtige for dig. Din ordre vil derefter blive behandlet på vores apotek, som sender det til dig med en gratis næste dags levering.

 

Du kan købe Marvelon i danske apotekereller du kan tjekke Marvelon priser i følgendeonline klinikker: