Levitra

Levitra er en bedre løsning for ældre mænd, og dem med underliggende sundhedsmæssige symptomer, såsom højt kolesteroltal og diabetes. En enkelt tablet kan virke i 20 til 60 minutter og er effektiv i op til fem timer.

levitraDen største fordel for Levitra som erektil dysfunktion behandling er det faktum, dette stof har bevist at være meget effektive i lavere dosering. Betydeligt lavere risiko for at opleve bivirkninger. Dette er grunden til, at de ældre mænd er tilbøjelige til at få en behandling med Levitra. Men ikke kun dem, personer der mistænkes med underliggende sundhedsmæssige betingelser, som diabetes, højt blodtryk eller højt kolesteroltal er også de ideelle kandidater til Levitra. 
Virkninger ses inden for 15 til 20 minutter, og de kan vare op til fire timer.

Hvordan virker Levitra?

Den aktive ingrediens for Levitra er vardenafil, som direkte påvirker funktionen af phos-phodiesterase type 5 (PDE-5). Det hele kommer ned til det faktum, PDE-5 holder kontrol niveauet af cyklisk GMP, et nukleotid frigivet af kroppen, når vakt. Som følge af cyklisk GMP, bliver venerne i penis mere afslappet og lader blodet flyde let ind i penis vævet. Som et resultat, vil du få en erektion. Når de seksuelle handling er fulført vil PDE-5 bringe den cykliske GMP ned og blodgennemstrømningen vil snart vende tilbage til normal. Samme som for de øvrige erektil dysfunktion medicin, er der behov for seksuelt stimulering.

Hvem kan ikke ordineres Levitra?

Hvis du er i øjeblikket tager nogen af følgende stoffer, er Levitra ikke den rette erektil dysfunktion lægemiddel til dig: nitrater, nitroglycerin eller nogle former antiarytmisk. Tager du nitrater sammen med Levitra kan føre til et farlig fald i dit blodtryk. Desuden bør du ikke kombinere Levitra på nogen måde med andre erektil dysfunktion medicin, eller du kan få nogle alvorlige bivirkninger.
Notering af din nuværende medicin i online konsultation er tilrådeligt. Angiv venligst alle de lægemidler, du tager, uanset om de er eller ikke er ordineret af en læge; samt urte-behandlinger. Det er også tilrådeligt at tage denne sag til din læge eller din sundhedsplejerske.

Hvordan kan du tage Levitra?

Tre doser af Levitra er tilgængelige: 5 mg, 10 mg og 20 mg. Hvis du har spørgsmål med hensyn til den rigtige dosis for dig, så spørg vores online-specialist, og han vil give dig den korrekte administration for dette stof. Måltid vil ikke forstyrre denne medicin, men husk et stor fedtindhold kan påvirke den ønskede resultat.
Tager du Levitra vil du være i stand til at nyde dens virkning inden for 20 til 60 minutter efter administration. Nogle mænd erklærede de havde en erektion indenfor 15 minutter. Vær opmærksom på, Levitra vil forblive i dit system op til fire timer, og du skal kun tage en pille i en 24 timers periode.
Som i Cialis tilfælde bedes du undgå forbruget af grapefrugtjuice, da det kan interagere med lægemidlet, hvilket fører til uønskede bivirkninger. Også undgå alkohol for at få en vellykket samleje.
Hvis Levitra ikke har vist sig effektiv i dit tilfælde, skal du kontakte din læge eller dit sundhedsplejeske for det næste trin i den medicinske tilgang.

Doseringer

Levitra er tilgængelig i doser på 5 mg, 10 mg og 20 mg. Mest sandsynligt vil startdosis være 10 mg. Hvis du er ikke behageligt med en synke pillen, kan du altid gå efter den opløste alternativ af dette stof. Administrationen af Levitra Smeltetablet på tungen fungerer lige så godt.
Hvad er bivirkningerne for Levitra? Når man holder sig til rådet fra sin læge, er chancerne for bivirkninger ikke så store. Men i nogle tilfælde kan hovedpine, løbende eller tilstoppet næse, rødmen i ansigtet, svimmelhed eller fordøjelsesbesvær være tilstede. Når din krop vænner sig til denne medicin, vil du ikke længere oplever bivirkninger. Og når du gør det, plejer de at gå væk i løbet af få timer eller undertiden dage. Hvis de fortsætter i en længere periode, skal du gøre din sundheds rådgiver opmærksom på dette så snart muligt.

Historien om Levitra

Det aktive stof i Levitra blev kommercialiseret af Bayer Pharmaceuticals, GlaxoSmithKline og Schering-Plough sammen. Men i 2005 blev GSK juridiske rettigheder Levitra returneret til Bayer da det farmaceutiske marked ligger uden for USA
I et tæt forhold til de regler om EU-handel, bliver vardenafil markedsført under forskellige navne. For eksempel i Italien kan du finde det samme stof en gang under navnet Levitra, der ejes af Bayer, men også som Levitra ejet af GSK.

Du kan købe Levitra i danske apoteker eller du kan tjekke Levitra priser i følgende online klinikker:

 

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk