Seksuelt overførte infektioner SOI
 er et stort problem, når det kommer til både kvinders seksuelle sundhed og mænds seksuelle sundhed. Tidlig påvisning af seksuelt overførte sygdomme giver en hurtig behandling og i nogle tilfælde kan liv reddes. Den gode nyhed er seksuelt overførte infektioner kan holdes under kontrol. Statistikker viser mere end 1 million tilfælde på verdensplan diagnosticeret med seksuelt overførte sygdomme.

Seksuelt transmitter infektion bør ikke betragtes skammelige og en periodisk sundhedskontrol af dine kønsorganer bør ikke undgås. Mens ubehandlet SOI kan føre til alvorlige sundhedsmæssige forhold. Mere til det, mange seksuelt overførte infektioner er symptomer gratis, til endnu en grund tage en rutinemæssig sundhedskontrol.

Også være klar over, enhver form for seksuel aktivitet kan føre til seksuelt overførte sygdomme, ikke kun vaginal penetration.
Den vigtigste årsag til SOI er vira, bakterier og parasitter. Den første kategori omfatter hepatitis B, genital herpes, HIV og human papillomavirus (HPV). Seksuelt overførte infektioner forårsaget af bakterier og parasitter omfatter klamydia, gonorré syfilis og mange flere. Seksuelt overførte infektioner gået fra én person til en anden gennem seksuel kontakt af nogen art eller direkte kontakt med huden. Også virusinfektioner er i de fleste tilfælde ikke helbredes, hvilket betyder en gentagelse vil i sidste ende udbrud, og du bliver nødt til at beskæftige sig med det for resten af ​​dit liv.

Dette er tilfældet for kønsvorter eller kønsvorter.
Så snart du er diagnosticeret med en seksuelt overført infektion, skal enhver form for seksuel kontakt stoppes, indtil infektionen er behandlet, og du er helet. Fortsætter på denne måde, kan du forsikre dig selv, du vil ikke videregive infektionen til andre.

Den almindelige behandling for seksuelt overførte sygdomme er et kursus af antibiotika. Dette virker selv for de virale infektioner, såsom genital herpes, selv om sygdommen vil sandsynligvis opstå igen. Med hjælp fra vores læger kan du indstille og ordentligt behandle din seksuelt overført sygdom. Alt du skal gøre er at omhyggeligt udfylde vores online gratis konsultation. Din konsultation vil derefter blive genstand for godkendelse af en af ​​vores læger, som vil ordinere den korrekte behandling i dit tilfælde.