Klamydia

Klamydia anses for at være den mest almindelige STI i Europa med en øget smittehastighed.

feet-lKlamydia-infektion er i “toppen” af seksuelt overførte infektioner, er mest udbredt blandt seksuelt aktive voksne, i alderen mellem 20 og 30 år. Denne infektion kan let overføres intrauterin fra mor til barn, med vigtige konsekvenser for sundheden for barnet. Oftest, Klamydia forekommer i yngre mænd og kvinder, med alderen mellem 16-25 år.

Hvis andre SOI manifesterer sig en eller anden måde, er Klamydia-infektion vides at være en “tavs” infektion. Omkring 70% af inficeret kvinde og omkring 40% af smittede mænd vil ikke præsentere nogen symptomer overhovedet, hvis infektionen er til stede i deres krop. Hvis du har været diagnosticeret med Klamydia kan du købe behandling på vores online-apotek.


Hvad er årsagen til klamydia?

Klamydia er en bakteriel infektion forårsaget af en bakterie kaldet Klamydia trachomatis. Denne infektion påvirker bækken området, men andre områder, såsom halsen eller øjnene. Denne bakterie har intracellulær liv, blive fundet inde i skeden eller penis, men også i væskerne af de inficerede individer. Ubeskyttet sex, flere partnere, der ikke holde en ordentlig hygiejne af jeres sexlegetøj, kan også føre til denne bakteriel infektion.

Hvad er Klamydias symptomer?

Som vi nævnte før, Klamydia er en “tavs” infektion. Det kan tage måneder eller endda år, indtil deres graner symptomer, så det er vigtigt at indlede en lægeundersøgelse. Også, kan du teste dig selv for at finde ud af, om du lider af denne sygdom.
Men der er et par tegn for dig at være opmærksom på, for at opdage denne sygdom. Hvis du er en mand, du måske føler en moderat irritation på hovedet af din penis eller en penis udledning. Hvis du er en kvinde, så skal du vide klamydia ofte føre til blærebetændelse. Eller du kan opleve nogle smerter i den nederste side af maven. Disse symptomer er til stede i andre forhold også, så den sikreste måde at diagnosen dig selv med Klamydia er at udføre testen.


Hvad sker der i tilfælde af at Klamydia ikke behandles?

Hvis venstre ubehandlet klamydia kan sprede sig til forskellige dele af kroppen og føre til andre komplikationer. Hvis klamydia spreder sig til øjnene, kan det forårsage øjeninfektioner og endda blindhed. Hos kvinder, kan infektionen spredes til æggelederne og livmoderen. Infektion af disse områder af kroppen kan føre til infertilitet eller en ektopisk graviditet (en graviditet, der opstår uden for livmoderen).

Hvis en smittet mor overfører smitte til hendes barn, kan det medføre lungebetændelse eller øjeninfektion, hvilket i værste fald til blindhed. Hos mænd, kan klamydia sprede sig til testiklerne og prostata. Dette kan generere hævelse af glans, smertefuld vandladning og feber.
I nogle tilfælde klamydia kan ledsages af gonorré.

Hvilke klamydia behandlinger findes der?

Klamydia behandles med antibiotika. Disse antibiotika indgives sædvanligvis i tabletform. Det er vigtigt at underrette din sexpartner, så han kan behandles så godt. Også angive i din online konsultation, hvis du har allergi over for antibiotika, og hvis der er nogen chance for dig at være gravid. Har du ikke nogen seksuel kontakt med din partner, indtil du er færdig med antibiotisk behandling. Hvis du får feber eller mavesmerter fortælle din læge rådgiver med det samme. Den mest anvendte behandling for klamydia er Azitromycin. Behandlingen vil vare fem dage og du kan vælge enten for 500 mg dosis en gang om dagen eller 250 mg dosis to gange om dagen.

Kan jeg købe klamydia behandlinger online?

Selvfølgelig kan du, efter omhyggeligt at udfylde vores online konsultation. En af vores læger vil gennemgå din medicinske situation og ordinere den bedste klamydia behandling egnet til dig. Fordi vi interesserer os dit helbred, vil din medicin blive sendt til dig med det samme via gratis eksprespost.

Cure klamydia er:

Azithromycin

Doxycyclin