FamvirFamvir er en antiviralt behandling, som vil blive ordineret for at reducere symptomerne på helvedesild, forkølelsessår og genital herpes. Famvir er indiceret til behandling af akutte genital herpes og recidiverende genital herpes. Dens virkninger vil ses inden for 24 timer efter administration. At være til rådighed i to doser af 250 mg og 500 mg, der er en lav risiko for bivirkninger.

Hvad er Famvir?

Ligesom Valtrex vil Famvir reducere symptomer på genital herpes, uden at kurere herpes. Det er en pålidelig allieret af immunsystemet. Famvir kan hæmme infektionen spredes til kroppen, ved at bremse herpes virus. Dens område af sygdomme, hvor det kan ordineret varierer fra helvedesild til syfilis, nogle virusinfektioner og genital herpes.

Hvad er fordelene ved at bruge Famvir?

I tilfælde af tidlig diagnose af sygdommen Famvir er mest effektiv. Det kan være mindre effektive, hvis administreres efter 72 timer fra de første tegn og symptomer på sygdommen. At være til rådighed i form af tabletter, er det meget let at administrere. Med denne mundtlige receptpligtig medicin, vil symptomer på forkølelsessår, helvedesild og kønsvorter Hurtigt forsvinde, og du vil blive mere behagelig tilpas.

Hvordan virker Famvir?

Når indtaget Famciclovir omdannes hurtigt i penciclovir, som har en kraftig aktivitet mod humane herpes-vira, herunder herpes simplex og varicella zoster virus. Enzymerne, der forårsager en gentagelse af de virale celler simpelthen blokeres af Famciclovir. Dette vil holde infektionen under kontrol, så dit immunforsvar til at spille sin rolle.


Hvem kan bruge Famvir?

Hvis du er over 18 år, har du været diagnosticeret med genital herpes, forkølelsessår eller helvedesild, og du ønsker at behandle symptomerne for nogen af disse sygdomme, kan du købe Famvir. Medicinsk praksis opdager det faktum Famvir er mere effektiv til behandling af herpes virus i mennesker i alderen 50 og meget mere.

Hvem kan ikke ordineres Famvir?

Som altid er det ekstremt vigtigt at dele med din læge udbyder eller dit helbred udbyder al medicin, du i øjeblikket tager. Famvir kan ikke anvendes i kombination med nogle medikamenter eller det kan ikke administreres i visse medicinske betingelser. Hvis du har nogle fødevareallergier, hvis du er kendt for at have alvorlig laktose intolerant, hvis du er på en kost, eller hvis du har en lever eller en nyre tilstand, Famvir er ikke den rigtige medicin for dig.

Hvordan skal du tage Famvir?

Hvis du ønsker at behandle helvedesild, korrekt forvaltning af Famvir er 3 af 500mg tabletter / per dag / for syv dage.
For at behandle forkølelsessår, 3 500mg tabletter om dagen i en periode fra den ene dag op til 7 dage.
Hvis du ønsker at behandle genital herpes behandlingen består i en enkelt 250 mg Famvir tablet, taget tre gange om dagen i fem dage. Dette er en gyldig behandling for den indledende udbrud. Hvis du ønsker at behandle en tilbagevendende udbrud, så vil du blive ordineret med 2 125 mg tabletter af Famvir, to gange om dagen i 5 dage.

Som en forebyggende behandling, bør 2 Famvir tabletter af 250 mg dagligt være nok.

Hvad er bivirkningerne af Famvir?

Kliniske undersøgelser har vist famciclovir tåles godt af patenter. Men nogle bivirkninger blev rapporteret, såsom kvalme, kramper, træthed og hovedpine. Generelt var milde eller moderate bivirkninger. Opkastning, svimmelhed, kan hallucinationer være til stede, især hos ældre.

Hvad skal jeg undgå, når jeg tager Famvir?

Selv hvis du er under behandling, kan du passere herpes-infektion til andre mennesker. Denne infektion er yderst smitsom. Ekstra hygiejniske foranstaltninger anbefales. Du bør undgå at røre din inficerede område af kroppen, eller lad nogen anden røre den. Ekstra opmærksom på dine øjne er nødvendig. Vask dine hænder, så ofte du kan. Det er også mest tilrådeligt at bære et kondom under samleje.

Tjek prisen på Famvir i online-apoteker:

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk