euroClinix anmeldelser

www.euroclinix.dk

euroClinix

euroClinix er din private onlineklinik, der giver dig mulighed for at foretage onlinekonsultationer sikkert og nemt uden at du behøver at gå til din egen praktiserende læge. Via en online konsultation vurderer vores praktiserende læger, om det er sikkert for dig at bruge din ønskede behandling, og om den passer til dine behov – helt anonymt.

Som din private onlineklinik fungerer vi som en telemedicinsk klinik og er ikke en erstatning til din praktiserende læge, men et supplement. Vi kan bistå dig i at få behandlinger til en række sygdomme, hvis en af vores samarbejdende læger vurderer at du er egnet. Selve online konsultationen er inkluderet i vores service, og er vores læge usikker på at du er egnet vil den blive afvist og i stedet vil du blive henvist til din egen praktiserende læge. Gennemfører du din online konsultation inden kl. 17.30, vil du modtage din behandling næste hverdag med posten, helt diskret.

Som privat onlineklinik er vi godkendt af e-handelsfonden og efterlever naturligvis lov om salg af distance medicin. Alle behandlinger er godkendt af sundhedsmyndighederne.

euroClinix