ellaOne

ellaOne er nødprævention, der kan bruges i op til 5 dage (120 timer) efter ubeskyttet sex for at undgå graviditet.

ellaone30mg-l-lFortrydelsespillen må kun anvendes i exceptionelle tilfælde, fordi ellaOne ændrer aktiviteten af hormonet progesteron for at stoppe æggestokkene i at frigive æg.

Denne fortrydelsespille har en 98 % succesrate og kan bruges i tilfælde, hvor kondomet sprænger eller glider af under sex. ellaOne kan også bruges, hvis du har glemt at tage din p-pille eller ikke når at tage en fortrydelsespille indenfor de almindelige 3 dage. En recept for ellaOne kan udstedes af en registreret læge efter en online konsultation.

ellaOne 30 mg kan forhindre graviditet i op til 5 dage efter ubeskyttet sex eller præventionen svigter. Dette er 2 dage længere end den normale fortrydelsespille Levonelle, der kendes som NorLevo. I kliniske forsøg var ellaOne mere effektiv de første 3 dage end Levonelle. Inden for denne periode blev færre kvinder gravide.

Fordele ved ellaOne

  • Er effektiv i op til 5 dage efter ubeskyttet sex
  • Forhindrer flere graviditeter de første 3 dage i forhold til Levonelle
  • Kan købes online så du er sikret mod graviditet, selvom uheldet er ude

Du kan købe ellaOne online som en forebyggende foranstaltning i tilfælde af, at kondomet sprænger, eller du dyrker ubeskyttet sex. Under bestillingen skal du udfylde en konsultation, for at sikre det er trygt for dig at tage ellaOne

 

Du kan købe ellaOne i danske apotekereller du kan tjekke ellaOne priser i følgendeonline klinikker: