condylineCondyline er den allerførste behandling godkendt i tilfælde af kønsvorter. Dets aktive bestanddel angriber kernen af vorte-celler, forhindrer dem at formere sig. Når der anvendes Condyline helingsprocessen har en høj forekomst. Denne løsning har høj succesrate, er meget pålidelig i tilfælde af kønsvorter. Meget lig Warticon, er det også kendt som Condylox. Du kan købe Condyline fra vores online-apoteker, der er tilgængelig i en 0,5% 3,5 ml flydende opløsning. Resultaterne kan ses inden for de første tre dage af behandlingen.

Hvad er Condyline?

Udviklet fra rødderne af den indiske Podophyllum anlæg Condyline er en godkendt behandling for kønsvorter. Det er et meget effektivt lægemiddel, og sikker, hvis anvendt korrekt. Husk på at beskytte din sund hud. Påfør Condyline kun på dine kønsvorter.


Hvad er fordelene ved Condyline?

Den største fordel er den endelige forsvinden af kønsvorter. Mere til dette, kan effekten ses inden for tre dage, hvilket betyder at det har en høj og hurtig effektivitet. Kønsvorter vil helt forsvinde inden for fire ugers behandling med Condyline.

Hvordan virker Condyline?

Condyline skal anvendes direkte på kønsvorter. Dets aktive bestanddel vil angribe kernen af vorte celle, som er ansvarlig for celle produktion og division. Dette vil føre til inaktivitet vorte cellekerne, og få dage senere til forsvinden af kønsvorter.

Hvem kan bruge Condyline?

Hvis du er en voksen eller ældre, og du er blevet diagnosticeret med kønsvorter, Condyline er den rette behandling for dig. Husk på at bruge Condyline kun på kønsvorter lokaliserer udvendigt på penis eller vagina. Condyline kan ikke blive brugt inde i genitale eller urinvejene under ingen omstændigheder.

Hvem kan ikke ordineres Condyline?

Hvis du er gravid eller ammer, bør du undgå at Condyline. Også, hvis du er allergisk over for det aktive stof, som er podophyllotoxin, denne behandling ikke anbefales det. Det er ikke et sikkert lægemiddel til brug på børn.

Hvordan bruger du Condyline?

Condyline skal anvendes to gange om dagen på kønsvorter, ved hjælp af applikatoren inkluderet i pakken. Efter at alt hvad du skal gøre er at lade det tørre. Anvendelser af Condyline skal udføres to gange om dagen i tre på hinanden følgende dage. Denne behandling kan gentages hver uge i mere end fem på hinanden følgende uger. Undgå enhver kontakt med sund hud.

Hvad er bivirkningerne af Condyline?

Lokale bivirkninger opstår som regel med optimal terapeutisk virkning i den anden og tredje dages behandling. Det starter vorte nekrose. Generelt er disse bivirkninger milde og består af rødme med mindre smerte og / eller ulceration af epiteloverfladen af det behandlede område. Forventes smerter under Condyline ansøgning. Ødem balanopostita er også blevet rapporteret hos nogle patienter. Disse lokale effekter aftage efter flere dages lokal antiinflammatorisk terapi.

Tjek prisen på Condyline i online-apoteker:

 

 

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk