Betingelser og Vilkår

Følgende vilkår og betingelser forklarer, hvordan du kan bruge dette websted, http://www.dk.medicarium.net , og samtlige tilhørende websider (siden). Læs venligst følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bruger, og købe noget på vores websted.

  • Enhver Indholdet er kun inkluderet, og at informere dig om os, vores produkter og nyheder, features, tjenester og andre hjemmesider, der kan være af interesse din generelle orientering. Det udgør ikke teknisk, økonomisk eller juridisk rådgivning eller enhver anden form for rådgivning og burde ikke påberåbes til ethvert formål.
  • Vi repræsenterer ikke heller nogen garanti med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller konstant forsyning af nogen af de oplysninger på dette site. Mens vi forsøger at sørge for, at webstedet er korrekte, up-to-date og fri for fejl, kan vi ikke love, at det vil være. Desuden kan vi ikke love, at hjemmesiden vil være egnet eller egnet til ethvert formål. Enhver tillid, som du kan placere på oplysningerne på denne hjemmeside er på egen risiko.
  • Alt materiale indeholdt og præsenteres på denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til tekst og grafik er vores ophavsret eller lignende rettigheder, med mindre andet udtrykkeligt er angivet. Vi forbeholder os alle sine rettigheder og strengt forbyder enhver uautoriseret brug eller kopiering. Eventuelle lovmæssigt autoriserede rettigheder til at udskrive eller downloade er strengt begrænset til dit eget personlige brug. Intet materiale kan imidlertid anvendes til en hvilken som helst kommercielle formål.
  • Ejeren af webstedet er tilknyttet Hexpress selskab baseret i London: 3. sal. 207 Regent Street, W1B 3HH – UK