Bakteriel vaginose

Bakteriel vaginose er en vaginal infektion, som kun påvirker kvinder.

bakterieBakteriel vaginitis er en medicinsk tilstand enhver kvinde kommer til at stå på et tidspunkt i sit liv. Denne sygdom er udløst af en ubalance af vaginale flora, specielt når flora, som normalt er domineret af lacto Bacillus, er erstattet med en rigelig og meget kompleks flora af vagina bakterier. Gardnerella vaginalis er ansvarlig for den bakterielle vaginitis.

Genital herpes er en seksuelt overført virus, som kun rammer kvinder, så dets mere tilbøjelige til at få denne virus, hvis du er seksuelt aktive. Venstre ubehandlet kan føre til livmoderen infektioner.

Behandlingen af bakteriel vaginitis er tilgængelig på vores online apotek. Efter omhyggeligt udfylde online konsultation og hvis lægen vil diagnosticere dig med denne virus, kan du bestille fra os Metronidazol. Dette stof fås i 400 mg og dens administrationer er to gange om dagen. Hvis du får ordineret en 2000 mg dosis, så bliver du nødt til at tage fem tabletter på én dag.

Hvad er årsagerne til bakteriel vaginitis?

Årsagerne til bakteriel vaginitis er forskelligartede. Infektionen kan udløses på grund af en tidlig start på din seksuelle liv eller kan være et resultat af flere seksuelle partnere. Ved anvendelse af en intrauterin anordning eller en membran kan også føre til denne sygdom. Bakteriel vaginitis er undertiden påvirket af hormonelle forandringer. Det er mest sandsynligt at blive inficeret omkring menstruation. Denne virus påvirker op til 23% af gravide kvinder. Kemiske forbindelser i nogle kosmetik bruge til intim hygiejne kan skade flora ligevægt i din vagina. Også huske på, at undgå syntetisk undertøj eller overdreven hygiejne.

Hvad er de bakterielle vaginitis symptomer?

De mest almindelige symptomer består af homogene, rigelige sekreter. Disse sekreter har en ubehagelig lugt og en hvid til grå farve. Nogle kvinder kan opleve gule sekreter. Som for lugt, kan dette være magen til duften af fisk, ganske ubehagelig og generelt mere udtalt efter samleje. Nogle kvinder beskyldte også en brændende fornemmelse, kløe og endda smerter under den seksuelle akt. Fra sag til sag af disse symptomer kan være mere eller mindre aggressiv. Selv bakteriel vaginitis direkte påvirker din komfort, mange kvinder har ingen symptomer for lang periode med tider. Denne infektion kan erhverves uden at føle noget ubehag overhovedet.

Hvad sker der, hvis den ikke behandles?

Når diagnosticeres tidligt, kan bakteriel vaginitis nemt behandles. Med denne infektion kan du nogle gange opleve smertefuld samleje og ubehageligt samleje på grund af den dårlige lugt. Med hensyn til de gravide kvinder, kan de få alvorlige problemer såsom abort, for tidlig fødsel eller en underlivsbetændelse infektion efter fødslen.

Det kaldes også Gardnerella vaginose eller BV. Det er den mest almindelige STI hos kvinder. Da BV er forårsaget af en overvækst af bakterier i vagina, er det teknisk set ikke en STI, men det er mere almindeligt hos seksuelt aktive kvinder. Bakteriel vaginose kan behandles let, men hvis det efterladt ubehandlet, kan det føre til infektioner i livmoderen.

Kur for bakteriel vaginose omfatter:

Metronidazol