azithromycin
Azithromycin er et makrolid komponeret af 15 atomer, der tilhører underklassen af azalider. Det er et bakteriostatisk antibiotikum, med en god virkning i løbet af de intracellulære bakterier eller atypiske bakterier. Det er effektivt i luftvejsinfektioner, bløde væv infektioner og urogenitale infektioner. Når du tager azithromycin, er Klamydia helbredes inden for fem dage. Også en enkelt dosis af azithromycin er tilstrækkelig til behandling af ureaplasma og mycoplasma. Standard behandling for gonorré er 1000 mg azithromycin i en dosis, forenet med en dosis cefixim.

Hvad er Azithromycin?

Azithromycin er et antibiotikum heks tilhører en gruppe af antibiotika kaldet makrolider. Det anvendes til at behandle bakterielle infektioner. Du kan med held behandle klamydia, gonorré, ikke-specifik urethritis, ureaplasma og mycoplasma. På grund af sin evne til at forblive i det menneskelige legeme i en længere periode, vil medicinering med Azithromycin er mindre intensiv og i korte perioder.

For at finde ud af, om dette er det rigtige antibiotikum for dig, alt hvad du skal gøre er at udfylde vores online konsultation give os oplysninger om din sygehistorie og din helbredstilstand. En af vores læger vil gennemgå din konsultation, og hvis du er egnet til dette stof, vil du være i stand til at bestille det fra vores online-apotek.

Hvad er fordelene, når man tager Azithromycin?

Det er en sikker og pålidelig narkotika og dens virkninger ses inden for få dage. Det er den mest velegnede behandling, hvis du er inficeret til klamydia, da har evnen til at bo i organismen i en lang periode. Azithromycin kan helbrede helt for rækkevidde af seksuelle overførte sygdomme, såsom klamydia, gonorré, ikke-specifik urethritis, Ureaplasma og mycoplasma. Normalt en kort enkeltdosis eller fem-dages behandlingsdosis fungerer fint.

Hvordan virker Azithromycin tabletter?

Azithromycin virker på intracellulære og ekstracellulære mikroorganismer. Azithromycin trænger fagocytter og de vil transportere det på fokus for infektion, der giver dit immunforsvar mere tid til at bekæmpe infektionen. Dens virkninger er stolpe antibiotikum, immunmodulerende og antiinflammatorisk. Også, Azithromycin er aktiv mod Helicobacter pylori.

Hvem kan tage Azithromycin?

I de fleste tilfælde Azithromycin anvendes til behandling klamydia, ureaplasma og mycoplasma og ikke-specifik urethritis. I kombination med cefixim, Azithromycin behandler med held gonorré.


Hvordan skal du tage Azithromycin tabletter?

Som hovedregel er det bedst at tage Azithromycin før middagen. Doserne kan variere afhængigt af den medicinske tilstand, du ønsker at behandle. Den generelle fremgangsmåde for denne medicin er en enkelt 500mg dosis til den første dag i behandling, efterfulgt af 250 mg tabletter én gang dagligt i de næste fire dage. Dette er den nødvendige behandling for vaginal klamydia. For at behandle ikke-specifik urethritis eller mycoplasma genitalium skal tages to tabletter af 500 mg i en enkelt dosis. Cefixime og Azithromycin er den rette kombination til at helbrede gonorré. Du bliver nødt til at ende den antibiotiske behandling, og først når du kan udføre tests for at se, om infektionen blev udryddet.

Hvem kan ikke ordineres Azithromycin?

Denne medicin er ikke egnet som behandling, hvis du har en af følgende sundhedsmæssige betingelser: lever- eller nyresygdom, myasthenia gravis, en historie af langt QT-syndrom eller et hjerte rytme lidelse. Det er for det bedste at undgå Azithromycin, hvis du er gravid, eller hvis du ammer. Det er meget vigtigt at nævne i online konsultation andre lægemidler, du i øjeblikket tager, ikke kun receptpligtig medicin, men også eventuelle naturlægemidler eller ikke-receptpligtig medicin.

Hvad er bivirkningerne af Azithromycin?

Azithromycin er et veltolereret antibiotikum med færre bivirkninger end de fleste antibiotika. Alligevel kan forekomme gastrointestinale bivirkninger, herunder diarré, mavesmerter, kvalme og opkastning. Men disse bivirkninger er milde og normalt vil passere højre væk. Nogle patienter rapporteret hud rush, mild kløe, svimmelhed, hovedpine, træthed og vaginal kløe eller vaginal decharge. Hvis disse bivirkninger sidste i en længere periode, eller hvis du er hyper følsom over for det aktive stof, skal du kontakte dit helbred udbyder straks.

Tjek prisen på Azithromycin i online-apoteker:

 

 

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk