aldaraMange hudsygdomme kan behandles med Aldara creme, kønsvorter inkluderet. Denne Topica creme vil præcist angribe HPV, som er ansvarlig for at forårsage kønsvorter. Det har en ekstern brug. Den korrekte måde at anvende Aldara creme er tre gange om ugen. Efter at have brugt Aldara vil du genvinde komforten for at have en sund hud. Bivirkninger er reduceret til minimum, da dette er en creme med ekstern applikation.

Hvad er Aldara creme?

Der er tre medicinske tilstande en læge har i tankerne, når ordinering Aldara creme. I tilfælde af kønsvorter placeret rundt omkring kønsdelene eller omkring anus. En anden medicinsk tilstand angår en fælles langsomt voksende form for hudkræft, hvilket betyder overfladisk bas celle karcinom. Dette medicinsk tilstand påvirker oftest voksne og ældre, og hvis det anvendes korrekt er det usandsynligt at det spreder sig til andre dele af kroppen, som ikke er deres første placering. Det er forårsaget af for meget sol eksponering og hvis venstre ubehandlet kan udvide fører endda til skamfering. En tidlig diagnose er at foretrække. Den tredje medicinske tilstand angår aktinisk keratose. Mennesker med en historie af udsættelse for sol for længes perioder er tilbøjelige til at udvikle denne sygdom.


Hvilke fordele kan jeg forvente, når de køber Aldara creme?

Vist sig at være en effektiv behandling af kønsvorter, den vigtigste fordel er forsvinden af kønsvorter. Samtidig vil enhver anden ekstern symptom forsvinder inden for 16 uger. Let at bruge, med et apparat på tre gange om ugen.

Hvordan virker Aldara vorte creme?

Som vi nævnte før, kan HPV ikke, som er ansvarlig for kønsvorter hærdes. Men dette medicinsk tilstand kan holdes under kontrol med et minimum af besvær. Aldara creme har som aktiv ingrediens imiquimod. Dette aktive stof er en pålidelig hjælp af dit immunsystem, da stimulerer din naturlige forsvar, ved at tage de immunceller i det område, hvor kønsvorter er placeret. Også, imiquimod havde evnen til at stimulere de naturlige kemikalier kendt som cytokiner, som vil forhindre kønsvorter at formere sig. Som et resultat til alt dette, vil kønsvorter forsvinde.

Hvem kan bruge Aldara?

Hvis du har været diagnosticeret med kønsvorter kan du bruge denne pålidelig behandling. Husk på dette er en behandling for Kun til udvortes brug. Så i tilfælde kønsvorter er også placeret inde i din genitale eller urinvejene, skal du kontakte din læge rådgiver. Til ekstern behandling af kønsvorter, kan du trygt bruge Aldara. Alt du skal gøre er at udfylde vores korte online konsultation, bestilling Aldara creme fra vores online-apoteker, og du vil blive forsynet med din behandling på en meget rettidigt.

Hvem kan ikke blive ordineret med Aldara?

Hvis du er overfølsom over for det aktive stof i Aldara creme. Imiquimod, så du ikke kan bruge det som en behandling. Også, hvis du for nylig har været genstand for en organtransplantation du vente et stykke tid før overvejer Aldara creme som din behandling for kønsvorter. Hvis du har en uge immunsystem, kan denne behandling ikke virker for dig. Hvis du har været diagnosticeret med inflammatorisk hudlidelse eller du ikke er omskåret, og du har kønsvorter placeret under din forhud kan Aldara ikke være den rigtige behandling for dig.

Hvordan bruger du Aldara creme?

Når der anvendes, skal cremen blive på kønsvorter i 6 op til 10 timer. Efter denne periode vil du nødt til at vaske det væk med mild sæbe og vand. Også vaske din hånd før og efter ansøgning. Dette er grunden til, det bedste tidspunkt for at anvende Aldara creme er, før du går på vågeblus. For at behandle kønsvorter, skal Aldara creme anvendes tre gange om ugen. Hvis du har irriteret creme gælder ikke Aldara. Og du burde ikke bruge det til mere end 16 uger. Det er tid nok til kønsvorter til at forsvinde, og du kan få det bedre.

Hvad er bivirkningerne af Aldara creme?

Nogle bivirkninger kan forekomme, såsom mild hudirritation, tilstoppet næse, influenzalignende symptomer, nysen, ondt i halsen, hovedpine, rygsmerter, kvalme, muskelsmerter og diarré. Hvis denne symptomerne nægter at gå væk, er det tilrådeligt at kontakte din læge udbyder for at finde et alternativ til Alvara creme.

Tjek prisen på Aldara i online-apoteker:

 

 

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk