Aciclovir

Aciclovir kan give symptomatisk lindring og reducere mængden af tid, det tager at komme over en genital herpes, helvedesild eller forkølelsessår udbrud.


Hvad er Aciclovir?

aciclovirAciclovir er et antiviralt middel. Blandt andre er det særligt aktiv mod herpes simplex virus type 1 og 2. Inde i inficerede celle, acyclovir bliver til det aktive stof trifosfat. Det virker som en hæmmer af viral DNA-syntese (forebyggelse af virusreplikation), uden at påvirke normale celleprocesser. Det bruges som behandling mod forkølelsessår udbrud, helvedesild og genital herpes. I tilfælde af en herpes udbrud, med Aciclovir vil du være i stand til hurtigt at komme sig, efterlod al den smerte og de ubehagelige symptomer.

Der er to doser til rådighed på markedet: 200 mg Aciclovir og 800 mg Aciclovir.

Hvad er Aciclovir?

Med en historie af de hyppigst anvendte anti-viral medicin, Aciclovir etableret sig som en pålidelig behandling for forkølelsessår udbrud, helvedesild og genital herpes. Når diagnosticeret med skoldkopper, kan du også blive ordineret Aciclovir.
Effektiviteten af dette stof skyldes det faktum det reducerer mulighederne for en tilbagevendende infektion. Hvis dit immunforsvar er nede, og som en konsekvens, er du disponeret for at få infektioner, vil din læge alvorligt overveje Aciclovir som din behandling.

Hvad er fordelene, når man køber Aciclovir tabletter?

Den største fordel ved Aciclovir er dens evne til at behandle og forebygge infektioner spredes til kroppen. Som en fælles praksis er den foreskrevne behandling for forkølelsessår, helvedesild og genital herpes. Aciclovir virker ved at undertrykke virus og forebygge fremtidige udbrud. De ubehagelige symptomer vil være en hukommelse, og du vil få dit velvære.


Hvordan virker Aciclovir tabletter?

Når det indtages, Aciclovir bliver til det aktive stof hedder acyclovirtriphosphate. Acyclovirtriphosphate virker som en inhibitor af viral DNA-syntese. Hvilket betyder at det vil forhindre formering af virusset. Alt dette uden at påvirke processerne i de normale sunde celler. Det er tilrådeligt at påbegynde indgivelsen af dette stof så hurtigt som muligt. Med en tidlig diagnose Aciclovir er mest effektiv.

Hvem kan tage Aciclovir?

Du kan købe Acyclovir hvis du er en kvinde eller en mand, over en alder af 18, og du er blevet diagnosticeret med en af følgende medicinske tilstande: forkølelsessår, helvedesild og genital herpes.

Hvem kan ikke ordineres Aciclovir?

Hvis du er gravid eller ammer, Aciclovir er ikke den rigtige medicin for dig. Og dette stof kan ikke blive ordineret til en diabetiker, eller hvis du i øjeblikket tager et af følgende lægemidler: Cimetidin, Ciclosporin og zidovudin. Hvis dette er din sag, kan du nævne det i din online konsultation for at undgå unødige komplikationer.

Hvordan skal du tage Aciclovir?

Aciclovir er tilgængelig i forskellige doseringer. Under hensyntagen til din sygehistorie og din helbredstilstand, vil lægen justere den korrekte dosis for dig. Dosis vil også variere afhængig af sygdommen skulle være helbredelse.

Hvis du ønsker at helbrede forkølelsessår og genital herpes, vil de fleste læger ordinere en 200mg Aciclovir tablet. Du bliver nødt til at tage Aciclovir 5 gange om dagen, med 4 timer i mellem hver administration. Denne behandling vil vare i 5 dage.

Hvis du ønsker at tage Aciclovir som en forebyggende foranstaltning vil du være omfattet af en lang periode med behandling, fra 6 måneder op til 12 måneder. Daglig behandling vil indeholde 4 administrationer af 200 mg aciclovir, med et interval på 4 timer mellem administrationerne.
Den anbefalede behandling af helvedesild er en 7 dages behandling med en tablet af 800mg aciclovir, 5 gange om dagen. Hold en 4 timers interval mellem administrationerne.

Hvad er bivirkningerne af Aciclovir?

Nogle bivirkninger kan forekomme. Svimmelhed, træthed, udslæt, mavesmerter, diarré, hovedpine blev rapporteret af nogle. Hvis du oplever andre bivirkninger end dem, der er anført ovenfor skal du kontakte din læge med det samme.

Tjek prisen på Aciclovir i online-apoteker:

euroclinixdk

 

 

121docdk

 

 

healthexpressdk

 

 

meds4alldk